Leefstijl en Vitaliteitscoaching

Praktisch omzetten van denken naar doen

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer jij samen met mij op pad gaat ligt er ontwikkeling in het vooruit, ontstaat er weer ruimte voor groei! Daardoor ervaar je weer regie over jouw eigen leven, met meer energie door gezonde keuzes op het gebied van; voeding, beweging en activiteiten passend bij jou als mens. Je kunt zelf weer goed aanvoelen wat jij nodig hebt om positiever en enthousiast te zijn. Gestelde doelen zijn weer bereikbaar, én haalbaar!

Werkwijze

Zinvol, positief leven

Vanuit realistische en unieke invalshoeken help ik jou beter uit de verf te komen en weer een zinvol, positief leven te leiden.

Trajecten op maat

Trajecten worden op maat gesneden. Jij bent het uitgangspunt, ik neem je mee in het helder krijgen van jouw wens, deze vertalen wij naar concrete doelen om vandaar uit gerichte praktische stappen te zetten naar een zinvol, kleurrijk en aangenaam leven.

Leefstijlanalyse

Een leefstijlanalyse op alle leefgebieden; waaronder jouw fysieke welzijn, de sociale omgeving, je huidige manieren van ontspannen evenals je cognitieve vaardigheden; “jouw eigen manier van denken”, en hoe jij jezelf in het hier en nu verhoudt tot relaties, vormt de start van jouw persoonlijk traject.

Hoelang duurt een traject?

De duur van een traject bepalen we samen, evenals de gebieden waar jouw aandacht het eerst naar uit mag gaan. Ik begeleid, oefen en sta naast jou met mijn menszijn, kennis ervaring en methodische oefeningen.

Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak voor een eerste vrijblijvende en kosteloze wederzijdse kennismaking.

Tools

Tools

Mirjam Littig
06 42988086
info@eigenkleurcoaching.nl

Mirjam Littig
06 42988086
info@eigenkleurcoaching.nl