Recensies

“Meer licht op eigen kleur”
“Meer licht op eigen kleur”

“Mirjam laat je verder kijken dan het kader”

Ik heb mijn sessies bij Mirjam als heel verhelderend ervaren op meerdere vlakken van mijn leven. Op het vlak van gezondheid heeft ze mij meer inzicht gegeven in hoe ik goed voor mijn lichaam kan zorgen. We hebben ook aandacht besteedt aan het richting geven van mijn leven mbt werk en daarin heb ik veel meer inzicht gekregen in wat er in mij leeft, Mirjam wist hoe ze mij verder kon laten kijken dan het kader dat ik ‘gewend’ was.

Maar zeker ook mbt traumaverwerking heeft ze mij geholpen, deze sessies heb ik als heel helpend ervaren; Mirjam heeft zich heel goed afgestemd op mij, ze gaf mij ook alle ruimte om rustig in mijn gevoel te duiken en heeft mij erdoorheen begeleidt. Ik voelde me heel veilig bij haar en uiteindelijk heeft het me ook in laten zien dat ik nu niet meer ben waar ik toen was; dat ik nu de kracht en helderheid heb om het trauma aan te gaan en te transformeren. Dankzij de sessie heb ik dit in kunnen zien wat ik echt nodig had.”

Brenda

“Ik kwam af van mijn angst”

“Ik heb veel gehad aan de coaching van Mirjam. Tijdens de periode samen heeft zij mij op verschillende vlakken vooruitgeholpen. Ik wilde bijvoorbeeld gezonder eten en ik was bezig met het switchen van studie. Zij heeft mij geholpen door haar kennis met mij te delen over gezond eten en leven. Daarnaast hebben we veel oefeningen gedaan zodat ik afkwam van mijn angst op injecteren. Als toekomstig verpleegkundige was dit een lastig probleem. De oefeningen deden we samen, dit voelde gelijkwaardig. Dat vond ik heel fijn.

Mirjam zorgt voor een open en ontspannen sfeer. Niks is te gek om te bespreken, er bestaat geen schaamte.”

Shan

“Coaching traject prikkelend om zelf te ontdekken”

“In de zoektocht naar ‘iemand’ die onze zoon zou kunnen helpen om zijn weg in het leven te vinden, nadat hij als kind een stukje van zijn gezondheid in heeft moeten leveren, zijn we gelukkig bij Mirjam uit gekomen. Deze ‘iemand’ moest namelijk nogal wat in huis hebben, want hoe leg je aan een zorgverlener uit wat je nodig hebt als je dat zelf nog niet eens goed onder woorden kunt brengen. Dat er voldoende vertrouwen en een goede klik moet zijn om de meest kwetsbare kant van jezelf te laten zien, dat juist dat kwetsbare je onzeker maakt en je laat stagneren in de natuurlijke groei die je als kind, puber en adolescent eigenlijk door hoopt te maken.

En dan is het een verademing als je in contact komt met Mirjam, vanaf het allereerste moment was er het gevoel van ‘dit zit goed’. Mirjam is oprecht geïnteresseerd en draagt veel warmte uit. Niet iemand die zich aan standaard lijstjes of verwachtingen houdt, maar kijkt wat er nodig is en naar wat zij met haar kennis en ervaring op het gebied van niet aangeboren hersenletsel kan doen om je op weg te helpen, daarbij toch een duidelijk doel voor ogen houdend. Een beetje leidend, maar juist ook prikkelend om zelf te laten ontdekken.”

Ellie

“Mirjam is inspirerend, eerlijk en vakkundig”

Mirjam is een uiterst prettig persoon die mij het volgende bij heeft gebracht: een andere kijk op mijn dagindeling, ik was na mijn NAH een lui persoon en er kwam niets uit mijn handen. Dat is nu wel anders: je kunt meer als jezelf denkt. Daar ben ik samen met Mirjam achter gekomen. Ik sta weer positief in het leven, beweeg meer en heb weer een positieve kijk op het leven. Mirjam heeft een belangrijke rol gehad in mijn leven. Kortom, ze is een uitstekende motivator, positief inspirerend, eerlijk, persoon met de juiste vakkennis.

René

Mirjam Littig
06 42988086
info@eigenkleurcoaching.nl

Mirjam Littig
06 42988086
info@eigenkleurcoaching.nl